banner1024
İLÇE HABERLERİ:
Geleceğin Şeflerine Ünlü Şeften Eğitim

01 Haziran 2023 Perşembe 17:58

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl kentte bir ilki gerçekleştirerek ‘Kocaeli Gastro Genç’ yarışması düzenledi. Antikkapı A.Ş.’nin öncülüğü ve ev sahipliğinde Kocaeli Üniversitesi ile Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen yarışmada genç şef adayları hazırladıkları yemekleriyle jüriden en fazla puanı almak için ter döktü. 10 okuldan 20 öğrencinin katıldığı yarışmada derece kazanan 6 öğrenci workshop eğitimi kazandı. 
  Bu yıl ilki gerçekleştirilen Gastro Genç Kocaeli Meslek Liseleri Arası Yemek Yarışması’nda ana yemek ve tatlı kategorilerinde dereceye giren öğrenciler İstanbul Bakırköy’de bulunan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’nın MYK Gastro Arena’da eğitim aldı. 
 Geleceğin şefleri workshop eğitiminde dana tartar, deniz mahsüllü risotto, taze vanilyalı krem brule yapımını ve mutfak hakkındaki ipuçlarını deneyimli şeflerden öğrendi. Öğrenciler eğitimde öğrenirken hem de keyifli vakit geçirdi. Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ile tanışma fırsatı bulan öğrencilere eğitim sonunda katılım sertifikaları verildi. 


İHA
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuk kulüplerinde 23 Nisan coşkusu
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle çocuk...

Haberi Oku