GÜNDEM:
Pandemide Engellilerimizin Bizim İlgi Ve Şefkatimize Daha Çok İhtiyacı Var

09 Mayıs 2021 Pazar 11:34


Engelli vatandaşlarımızın çalışma hayatına katılımları, tüm sosyal haklardan yeterince yararlanmaları ve onları topluma kazandırarak üreten insanlar haline gelmelerini sağlamanın, engellilerimize sahip çıkmanın yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden biri olduğuna değinen Başkan Büyükakın, sözlerine şöyle devam etti; ‘’Bu salgın günlerinde engelli kardeşlerimizin bizim ilgi ve şefkatimize her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu unutmamalıyız. Biz de Büyükşehir olarak, hayatın her alanında şehrimizde yaşayan tüm engelli kardeşlerimizin yanında oluyoruz, hayatı onlar için kolaylaştırıyoruz. Pandemi günlerinde onları hizmetimizle yalnız bırakmıyoruz.

 

Herkesin eşit olduğu, tüm hak ve hürriyetlerden yararlandığı bir toplum engelsiz bir toplumdur. Unutmayalım asıl engel kafaların içindedir. Toplumda oluşabilecek önyargıları kaldırma görevi sadece engelli bireye değil, o toplumda yaşayan herkese düşmektedir. 

Engelleri birlikte el ele vererek aşacağımıza olan inancımla Kocaelili tüm hemşerilerimizi Engelliler Haftası’nda bu konuda farkındalığın artırılması için duyarlı olmaya çağırıyorum.’’

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Efsaneler anılacak, güreşin kalbi Kocaeli’de...
40 ülkeden 600 sporcu Kocaeli’de mindere çıkacak; Efsaneler anılacak, güreşin kalbi Kocaeli’de atacak...

Haberi Oku