GÜNDEM:
BAŞKAN SEZER: '1 MART BİZLERİ DERİN BİR ÜZÜNTÜYE BOĞAN TARİHTİR”

28 Şubat 2022 Pazartesi 14:50

 Başkan Sezer mesajında: “İlçemizin tarihinde; 4 Mart 1953 Dumlupınar Denizaltısı Faciası, 1 Mart 1958 Üsküdar Vapuru Faciası ve 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi kalplerimizde derin izler bırakan acı hâtıralardır.

1 Mart 1958 kalplerimizde burukluk yaratan, tahsil gören bir nesli yitirdiğimiz, bizleri derin bir üzüntüye boğan bir tarihtir.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin, en çok can kaybı yaşanan meşum deniz kazasında, Gölcük’te o tarihte lise olmadığından, çoğunluğunu Gölcüklü öğrencilerin oluşturduğu 392 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmiştir.

Elim felaketin 64. yıldönümünde, faciada hayatını kaybeden hemşehrilerimizi, yarın saat 10.00’da, 1 Mart Üsküdar Şehitliği’nde, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla yâd edeceğiz. Akabinde; saat 13.45’de de Tevfik Hoca Camii’nde Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunacaktır.

Bu büyük faciada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Allah; ilçemizi ve memleketimizi her türlü afetten muhafaza eylesin” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

C-130 Kazasında Şehit Olan 20 Kahraman Askerimiz...
ANKARA – GEBZE GAZETESİ Azerbaycan-Gürcistan sınırında düşen askeri kargo uçağında şehit olan 20...

Haberi Oku