GÜNDEM:
Tramvayda üst yapı çalışmaları başladı

21 Şubat 2016 Pazar 13:20

 Akçaray tramvay projesinin ana hattında üst yapı için kazı çalışmalarına başlandı. Yahya Kaptan Salkım Söğüt ve Hanlı Sokak’ta deplase çalışmalarının tamamlanması sonrasında üst yapı kazı çalışmalarına başlandı.
ÇALIŞMALARIN ARDINDAN RAYLAR DÖŞENECEK
Sekapark-Otogar arasında 7,2 kilometre uzunluktaki tramvay hattında alt yapı deplase çalışmaları tamamlanan Yahya Kaptan Salkım Söğüt ve Hanlı Sokak’ta üst yapı kazı çalışması yapılmaya başlandı. Kazı yapılan hat boyunca zemin iyileştirme çalışmaları yapılacak ve gradasyonlu malzemeyle doldurulan zemine dolgu yapılacak. Bu çalışmaların ardından güzergaha ray döşenmesine başlanacak.
HAT KAZI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
Yahya kaptanda Tramvay hattının geçeceği Sarı Mimoza Sokak ve Necip Fazıl Caddesinde alt yapı deplase çalışmaları ise sürdürülüyor. Deplase çalışmalarının tamamlanma aşamasında olduğu Sarı Mimoza Sokak ve Necip Fazıl Caddesinde çalışmaların tamamlanması sonrasında hat kazı çalışmalarına başlanacak. Yahya Kaptanda deplase ve hat kazı çalışmalarının tamamlanması sonrasında ise Mehmet Ali Paşa Gazi Mustafa Kemal Bulvarında çalışmalara başlanacak.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Dere yatağına düşen kamyonet alev aldı
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde park halindeyken freni boşalan kamyonet, dere yatağına düşerek alev aldı....

Haberi Oku