İmza töreni sırasında GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan “Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri çerçevesinde en önemli adımların başında bilim merkezleri, üniversiteler ile sanayimizin yan yana, omuz omuza savaşmasıdır. Bu bakımdan, bugün Gebze Teknik Üniversitesi olarak yeni bir üniversite sanayi işbirliğinin temelini atmaktan gurur duyuyorum. Üniversitemizin öğretim üyelerinin ve alt yapısının yeni, ürün üretmek ve ihracat temelli, güzel projelere destek verecek olması hepimizi heyecanlandırmaktadır.” dedi.
Hekim İlaç CEO’su Dr. Murat Doğan’da “Hekim İlaç olarak Argivit markamız ile halkımıızn gönlünde milli ve yerli bir marka olarak iyi bir yer edindik. Halkımıza bu vesileyle buradan da teşekkür ediyorum. Bu protokol ve Gebze Teknik Üniversitesi’nin değerli bilim insanlarıyla birlikte yeni ve etkili ürünler geliştirecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.
Hekim İlaç’ın üretecek olduğu bebek maması, yeni fonksiyonel besin destek ürünlerinin Ar-Ge, Ür-Ge, Kalite alt yapsının oluşturulmasını hedefleyen protokülün imza törenine Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Keskinler, Temel Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan Altundaş, Hekim İlaç CFO’su Avukat Dalga Kaya Doğan ve Temel Bilimler Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Ahmet Ceyhan Gören’de hazır bulundu.










