SİYASET:
'Her sosyal sınıfa uygun aday listemiz var”

26 Mayıs 2015 Salı 15:24

 

***Yaklaşan Genel Seçimler öncesi umutlu olan DSP ailesi gazetemize konuk oldu. Kocaeli Milletvekili adayları Meral Uçarı, Çiğdem Akıncıbaşı, İbrahim Ekşi ile gazetemiz konuk olan partililere parti üyeleri Ufuk Bagan, Orhan ve Songül Kaçmaz da eşlik etti.

 

Yaklaşan Genel Seçimler öncesi umutlu olan DSP ailesi gazetemize konuk oldu. Kocaeli Milletvekili adayları Meral Uçarı, Çiğdem Akıncıbaşı, İbrahim Ekşi ile gazetemiz konuk olan partililere parti üyeleri Ufuk Bagan, Orhan ve Songül Kaçmaz da eşlik etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren DSP Kocaeli 1. Sıra Milletvekili adayı Meral Uçarı, her kesime, her sosyal sınıfa uygun bir milletvekili aday listesi yaptıklarını ifade ederek, “Kocaeli’nin en iyi listesi DSP’de” ifadesini kullandı.

BARAJI AŞMAK İSTİYORUZ

Çalışmaların oldukça güzel geçtiğini kaydeden Uçarı, “Herkes bize ilgi gösteriyor, gitmediğimiz çalmadığımız kapı kalmadı. Öncelikle hedefimiz barajı geçmek, barajı geçerek pek çok sıkıntıyı kaldırmak amacındayız. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı tek parti biziz seçim vaatlerimizde pek çok önemli konu var. Asgari ücret 2000 TL olacak. Bunu DSP başaracak” derken parti üyeleri 7 Haziran’ın DSP’nin günü olacağını kaydettiler. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MHP, DEM Parti ile bayramlaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve beraberindeki heyet, Kurban Bayramı...

Haberi Oku